La nova normalitat: capacitat d’adaptació

El Diari de Tarragona ens dedica un extens reportatge en la seva secció sobre el món empresarial, on s’aborda, entre altres aspectes, la necessitat d’adaptació a la nova situació sorgida amb l’arribada de l’Covid-19.

AJ JOVI ha estat, des dels seus inicis en un llunyà 1989, una empresa pionera a incorporar avenços tecnològics i marques punteres com TECHNAL o SCHUCO i ha demostrat una enorme capacitat d’adaptació a les noves situacions sorgides en el mercat.

La crisi immobiliària de 2008 ja ens va obligar a reinventar-nos, expandint el nostre treball cap a mercats pròxims com el francès i altres més allunyats com el nord-americà o el continent africà. Les economies emergents d’alguns d’aquests països ens han fet obrir una delegació a Guinea Conakri per poder ser més operatius.

L’arribada de l’Covid-19 també ha modificat la nostra línia de negoci. Ens hem adaptat a les necessitats i ara oferim a més mampares de protecció i separadors de seguretat.

Sempre mantenint la nostra filosofia de treball que és la base del nostre èxit: professionalitat, disseny cuidat, constant formació del nostre personal i inversió constant en alta tecnologia. Tot això ratificat amb la incorporació de la normativa ISO 9001.